Načini plaćanja

Vaša kupovina je potpuno bezbedna.

Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja.

NAČIN PLAĆANJA ROBE:
* Plaćanje u poslovnim prostorijama prodavca može se izvršiti uplatom na žiro račun VM ELEKTRONIK- a , gotovinom, čekovima, platnim karticama Visa, Dina, Master i Maestro i putem WEB kredita
* U slučaju da robu poručujete telefonom ili on/line, ta vrsta trgovine se smatra Trgovinom na daljinu van poslovnih prostorija prodavca i kao takva ima mogućnost plaćanja prilikom uručivanja robe samo gotovinom.
*U slučaju da robu poručujete telefonom ili elektronskim putem i robu plaćate prilikom dostave, to jest obavljate Trgovinom na daljinu van poslovnih prostorija prodavca fiskalni račun šaljemo poštom.
*Za slučaj da vam ne stigne fiskalni račun poštom, merodavan vam je i overeni štampani račun koji ste dobili sa robom.
Ovde pogledajte uredbu o fiskalnim računima
.

01.Plaćanje čekovima:

 • Čekovima mogućnost plaćanja na 7 rata bez kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih 6 meseci).
 • Za plaćanje putem čekova ne primenjuje se akcijska cena ili web cena

02.WEB kredit – za zaposlene i penzionere:

ZAPOSLENI:

 • Potrebno je  odštampati zahtev i administrativnu zabranu i  overiti  u preduzeću gde radite (potpis, funkcija i ime ovlašćenog lica, obračunskog radnika i pečat preduzeća),Fotokopiju lične karte (fotokopija obe strane), popunjeni zahtev i overenu administrativnu zabranu poslati na e.mail: [email protected] ili na fax 011/8066-228

 PENZIONERI: (Ne stariji od 75 godina) SENIOR KREDITI

 • Potrebno je poslati na e.mail: [email protected] popunjen  Kreditni zahtev za penzionere,fotokopiranu ličnu kartu sa obe strane i ček od penzije (od prvog i drugog dela primanja za poslednji mesec)

WEB Krediti su fleksibilni

 • Krediti u fiksnoj dinarskoj vrednosti
 • Izbor učešća: 0% do 80%
 • Period otplate: 6 do 36 meseci
 • Konkurentna i atraktivna kamatna stopa

BESKAMATNI KREDITI

Uslovi za kupca – korisnika kredita od 6 do 12 meseci:
Kamatna stopa i naknada za obradu kredita – 0% kamate sa 7% administrativnog troska za kupca
Kreditirani iznos : Min –12.000 din- Max -350.000 din

Uslovi za kupca – korisnika kredita od 24 meseci:
Kamatna stopa i naknada za obradu kredita –  0% kamate sa 12% administrativnog troska za kupca
Kreditirani iznos : Min –24.000 din – Max -350.000 din
Starosna granica Do 70 godina u momentu otplate kredita

03.Masterata:

Masteratu možete da koristite bilo kada u našem prodajnom objektu

VM Elektronik u saradnji sa Societe Generale Srbija ima zaključen ugovor o saradnji.

Masteratom plaćate bez ikakvih dodatnih troškova u najviše 6 jednakih mesečnih rata. Broj rata birate vi, bez obzira na visinu potrošene sume.

Na svim ostalim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu, za kupovinu ili plaćanje u iznosu većem od 3.000 dinara, broj rata za odloženo plaćanje je određen unapred, prema visini potrošenog iznosa (od 3 do 6 jednakih mesečnih rata). Za ove kupovine plaća se naknada u iznosu od 5 % od iznosa transakcije, a koja se takođe otplaćuje na rate.

Za iznose manje od 3.000 dinara i za gotovinu nema naknade a primenjuje se revolving mesečna otplata1 u iznosu od 5% ukupne potrošnje (u obračun rate ulazi i kamata od 2,25% mesečno).

Za dodatne informacije pozovite besplatan broj OTP BANKE 0800 34 34 35 ili ih posetite u najbližoj ekspozituri.

Mesečno održavanje kartice 250 dinara, izveštaj Kreditnog biroa 205 dinara, menica 50 dinara, plaćanje roba i usluga u inostranstvu: 1% za revolving otplatu, 5% za otplatu na jednake rate, kamata za revolving otplatu 2,25% mesečno, podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu: 3% od iznosa transakcije, min. 300 dinara, provera stanja na bankomatima Societe Generale Srbija je besplatna kao i podnošenje zahteva.

1 Primer revolving otplate pri iznosu limita kartice 160.000 dinara: maksimalan iznos rate 8.183,45 dinara, minimalan iznos rate 1.000 dinara, NKS na godišnjem nivou 27%, EKS na godišnjem nivou 31,18%, najveći ukupan iznos pri otplati minimalne rate duga po kreditnoj kartici 279.023,04 dinara. Primer obračunat 10.08.2012.

04.Opštom uplatnicom:

05.Posebne pogodnosti za firme

Napomena: Cena aparata koji su na akciji (web cena) važi samo za gotovinsko plaćanje

14 thoughts on “Načini plaćanja”

  1. Postovani,Pec Laru nemamo na stanju i njih iskljucivo radimo po porudzbini…Javicemo Vam u toku sutrasnjeg dana koje su boje trenutno raspolozive

 1. Postovani ! Interesuje me da li televizor modela Philips 32PFS5362 ima mogucnost za bezicno povezivanje na WiFi mrezu koja je u stanu,ili mora kablom da se poveze ruter i tv?! Unapred hvala!

  1. Postovani Miodraze,
   Nasa adresa je Nikole Pasica 2 telefon:0118066228 Radno vreme od 08-20h
   Hvala Vam sto ste nas kontaktirali
   Srdacan pozdrav,
   VM Elektronik

 2. postovani moji ja sam penzioner pa me iteresuje kolko bi bila rata za penzionera moja penzija je 26000 od toga primam 17 ooo pa bi hteo na vise mesecnih rata penziju primam preko euro banci a podizao bi krediza pec Alfa Plam – Commo Compact peć na pelet za etažno grejanje e sad digao sam kredit u Raiffeisen banci posto tamo ne mogu jer moja banka prezela i sad preko banci Raiffeisen banci vise mi ne dozvoljava da preuzmem znaci samo mogu kredit u mojoj baci ili pia fodu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *