Акција!

Candy CSOE H8A2DE-S Sušara sa toplotnom pumpom

Оригинална цена је била: 56,990 RSD.Тренутна цена је: 51,990 RSD.

Шифра производа: 31102194 Категорија:
Brands:

Опис

Candy CSO H8A2DE-S sušara sa toplotnom pumpom
Tip sušača: Toplotna pumpa
Nosivost (kg): 8
Klasa energetske efikasnosti:
Položaj rezervoara za vodu:U vratima
Odloženi početak: Da (do 24 sata)
Nivo buke 67 db
Zapremina bubnja 115litara, izuzetno komforan bubanj
Garancija 5 godina
Smart Heat Pump

Smart je ključna reč. Candy veruje da je važno da uživate u životu, tako da je nova linija mašina za sušenje konstruisana da osuši vaše stvari brzo i pametno, olakšavajući Vam dan. Nova Candy mašina za sušenje će Vam obezbediti više vremena za aktivnosti koje volite više od prostiranja veša. Komfor i lakoća korišćenja garantuju upotrebu bez nepotrebnih gubitaka vremena, energije i novca. Iskoristite benefit uzvišenog otvora vrata: nećete morati da opterećujete kičmu saginjanjem pri punjenju mašine. Candy Smart mašine za sušenje veša su takođe konektovani aparati: iskoristite benefite NFC* veze koja će Vam pomoći da poboljšate rezultate sušenja, direktno putem smartfona.
* dostupno samo za Android telefone sa NFC vezom
Visok otvor vrata

PAMETAN DIZAJN, LAK ZA UPOTREBU. Pozdravite se sa bolom u leđima dok stavljate veš u mašinu. Otvor vrata na novim Candy mašinama je dizajniran tako da bude viši od svih ostalih, kako bi omogućili što lakše punjenje i pražnjenje mašine.
Troškovi električne energije svakim danom su sve veći! Ali zahvaljujući novim Candy sušilicama rublja, ušteda novca je dječja igra. Jednostavnim odabirom, moguće je odgoditi početak sušenja kada je cijena električne struje manja. Manje troškova, veća ušteda!

Specifikacija proizvoda:
KG Detector
UŠTEDITE DO 70% VREMENA I NOVCA. Nemojte se plašiti da stavite malu količinu veša na sušenje – Candy ima savršeno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite do 70% energije i vremena. Specijalni senzori težine i vlažnosti mere količinu veša i automatski zaustavljaju sušenje kada Veš dostigne željeni nivo osušenosti. Zahvaljujući ovoj tehnologiji je moguće osušiti od 1 kg do maksimalnog kapaciteta bez nepotrebnih troškova ili presušivanja veša

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар

QR Code

QR Code