ELECTROLUX PD91-4MG usisivač

37,990 RSD

Шифра производа: 7332543579198 Категорија:
Brands:

Опис

ELECTROLUX PD91-4MG usisivač
Tip: Standardni
Opis proizvoda: Pure D9 kombinuje sve ono što je najbolje u tehnologiji usisivača sa inovacijom za izuzetan učinak i pametnu raznolikost.
Skladištenje prašine: Kesa za prašinu
Zapremina kese/posude: 5 l
Boja: Siva
Nivo buke: 69 dB(A)
Funkcije i karakteristike: AeroPro aluminijumska teleskopska cev: Aluminijska lagana cev sa velikim presekom za optimalan protok vazduha. Široki i glatki kanali koji pružaju vazduh za maksimalan rad i minimiziranje buke.
Usisna cev od tvrde plastike : Usisni potisnik posebno dizajniran za čišćenje svih vrsta poda od tvrdog drveta, pločica, punog drveta, linoleuma, mermera itd.
Regulacija snage sa daljinskim upravljačem na ručki: Regulacija snage sa daljinskim upravljačem na ručici
s-bag Ultra Long Performance sa higijenskim zatvaračem: Da bi se postigle vrhunske performanse čišćenja. Visoka filtracija sa odličnim protokom vazduha. Kapacitet 5 litara i higijenski sistem zatvaranja.
Indikator punjenja vreća sa prašinom: Mali displej usisavača koji će vam pokazati kada je vreme za promjenu torbi.
Indikator promene filtera
Digitalni displej sa daljinskim upravljačem: Digitalni displej koji prikazuje podešavanje snage i sa elektronskim funkcijama alarma koje ukazuju kada treba promeniti kesu za prašinu i filter. Snaga usisavanja se kontroliše pomoću tastera na daljinskom upravljaču.
Prednje i gornje ručke: Velika ergonomska ručka za nošenje i ručica jednostavna za nošenje.
Mekani točkovi: Mekani točkovi vode računa da na vašim podovima ne ostaju ogrebotine, ali i da stvaraju manje buke tokom procesa čišćenja.
Lagani okretni točkovi: Lagani zaokretni mekani točkovi sa metalnim osovinama kako bi vaš usisivač bio lak za praćenje. Okreneš se i tvoj usisivač te prati.
Integrisani položaji za naslage usisnih mlaznica: Jednostavno skladištenje usisnih mlaznica I u vodoravnom i vertikalnom položaju.
Dimenzije: 30.5 x 24 x 51 cm
EAN: 7332543579198

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар

QR Code

QR Code