Akcija!

Hisense 43A7300F Smart televizor

22,990 RSD

Garancija 12 meseci

Nema na lageru

Kategorija:
Brands:

Opis

Hisense 43A7300F Smart televizor
HISENSE 43A7300F je televizor srednjeg opsega sa visokom rezolucijom (3840 x 2160) za odličnu jasnoću slike. Akustične mogućnosti televizora omogućavaju da bolje uronite u događaje koji se odvijaju na ekranu. Ugrađeni zvučnici dobre snage od 7 W i savremeni DTS dekoder pružaju jasan i glasan stereo zvuk, prijatan ušima ljubitelja muzike pri slušanju klipova na muzičkim kanalima.

Neka tehnička rešenja primenjena u televizoru HISENSE 43A7300F doprinose značajnom poboljšanju kvaliteta slike. Na primer, tehnologija Precise color poboljšava osvetljenost i čini nijanse zasićenijima i prirodnijim. Televizor ima dijagonalu od 43 inča, tako da je savršen za ugradnju u srednje ili male prostorije.

Sertifikovana sveobuhvatna 4K tehnologija
Hisense 4K televizori, pored rezolucije 3840 x 2160, imaju i tehnologiju dekodiranja i poboljšanja kvaliteta slike. Ovo vam omogućava da u potpunosti uživate u gledanju bilo kog sadržaja u visokoj rezoluciji.

Precizne boje
Hisense UHD televizori mogu da proizvedu širok spektar nijansi boja sa 10-bitnom dubinom boje. Zahvaljujući naprednim ugrađenim algoritmima, oni takođe reprodukuju preciznije, prirodnije boje. U isto vreme, televizori izbegavaju zasićenje boja tako da možete otkriti pravu lepotu prirode sa živim, ali realističnim bojama.

Ultra Dimming
Hisense televizori podržavaju poseban algoritam za analizu dolaznog signala, koji pomaže da se odredi kako najbolje prilagoditi tamne i svetle oblasti slike. Koristeći različite krive kontrasta za različite oblasti slike u zavisnosti od tipa sadržaja, tehnologija Ultra Dimming brzo prilagođava sliku kako bi obezbedila najbolji kvalitet tamnih i svetlih oblasti slike.

Glatka reprodukcija pokreta
Za razliku od običnih televizora, koji često zamagljuju dinamičke scene, Hisense televizori otkrivaju fine detalje povezane sa objektima koji se brzo kreću i vraćaju piksele da bi snimili čist, oštar pokret na ekranu. Kada se vrati oštra slika, TV ponovo podešava tačan snimak po potrebi, značajno smanjujući bilo kakvo kretanje ili podrhtavanje. Rezultat je svetao, oštar i fluidan pokret u svakoj sceni.

Najrealističniji zvuk
Uz podršku DTS Virtual:X tehnologije, Hisense televizori isporučuju impresivan zvuk bez potrebe za visokim zvučnicima. Slušajte vesti bez naprezanja ušiju ili uživajte u dijalozima svojih omiljenih filmova. Hisense televizori otkrivaju i odvajaju govor od pozadinskog zvuka kako bi se mogao lakše čuti. A visokokvalitetna reprodukcija basa stavlja vas u centar akcije. Da ne spominjemo, možete gledati TV pri velikoj jačini zvuka bez ikakvih izobličenja.

Hisense 43 A7300F Veličina ekrana 43″, Rezolucija ekrana 3840 x 2160 Ultra HD,Tehnologija ekrana DLED, Osvetljenost 250 nita, Smart da, Wi-Fi 802,11b/g/n, 2,4 GHz, HDMI 4, USB 3, Digitalni i analogni tjuner: DVB-T2/T/C/S2/S, Podržani audio formati WMV, WMA, MP2, MP3, Boja Crna, A klasa energrtske efikasnosti, – Hisense 43A 7300F uporedi cene i specifikaciju

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar

QR Code

QR Code