LEDERATA PLUS Tim Sistem-Peć na drva

73,990 RSD

Дозвољено наручивање и када се чека испорука

Категорија:
Brands:

Опис

LEDERATA PLUS je nesvakidašnja peć koja će Vas zagrejati i pružiti Vam pravo kulinarsko zadovoljstvo dobre pećnice. Idealna za dnevne boravke koji su spojeni sa kuhinjom, učiniće Vaše zimske večeri nezaboravnim.

Pruža optimalno i ekonomično grejanje za svaki dom i veoma je lako prenosiva i jednostavna za rukovanje.   Dimovodna cev na gornjoj ploči omogućava uštedu prostora.

Greje zračenjem toplote i strujanjem toplog vazduha. Gornja ploča i vrata ložišta su napravljeni od livenog gvožđa a ložište od vermikulita i sivog liva.

LEDERATA PLUS je dostupna 6 različitih verzija sa bočnim stranicama od keramike. Poseduje visoku energetsku efikasnost i optimalnu toplotnu snagu uz minimalnu potrošnju.

Veliko ložište je obloženo šamotnim ciglama na bokovima i sivim livom sa leđne strane i skokovi temperature ne utiču negativno na konstrukciju peći a kvalitet dimnih gasova je izuzetno visok zbog visokih temperatura u ložištu. Mogu se koristiti drvene cepke i do 35 cm, a ukoliko ih postavljate diagonalno i od 40cm.

Pepeljara je laka je čišćenje a pored donjeg dela vrata nalazi se ručica za istresanje rešetke ložišta koja omogućava lako istresanje pepela u pepeljaru i bolji dotok vazduha u ložište.

Vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo.

Kontrola dotoka primarnog vazduha u ložište nalazi se na donjem delu vrata ložišta.

Prostor za odlaganje drveta i opreme za čišćenenje peći ispod ložišta.

Konstrukcija je od čeličnog lima i sivog liva.

Vrata i staklo su pažljivo zaptiveni vatrostalnom bezazbestnom vrpcom.

Ukoliko vrata imaju i ugrađenu samozatvarajuću oprugu, peć se može montirati i na dimnjak na kome su i druga grejna tela.

Kontrolom dotoka vazduha postižu se kvalitetni dimovodni gasovi i optimalna efikasnost i snaga.

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар

QR Code

QR Code