TermoFLUX EcoLogic 44kw kotao na pelet

439,990 RSD

43691

22866

Opis

TermoFLUX EcoLogic 44kw kotao na pelet

EcoLogic kotao na pelet najnapredniji je kotao na tržištu koji postavlja nove standarde u grijanju na pelet. Kotao ima sistem automatskog čišćenja plamenika i cijevnih izmjenjivača što osigurava besprijekoran rad kotla u svim uvjetima. Ložište je obloženo specijalnim šamotom što osigurava visoku temperaturu sagorijevanja i maksimalno iskorištenje energenta.

Kotao EcoLogic – sofisticiran dizajn i moderna upotreba

Kotao na pelet EcoLogic izuzetno je moderne izrade i dizajna. Njegov elegantni izgled čini ga odličnim rešenjem za najrazličitije prostorije, pa je vrhunski saveznik topline: doma, poslovnog prostora, magacina ili bilo kog drugog objekta.
Kotao na pelet EcoLogic pruža mogućnost da se korisnik na njega poveže putem interneta i na taj način kontroliše njegov rad. Regulator temperature koji se nalazi na kotlu takođe je efikasan način da upravljate njegovim radom, a ove pogodnosti korisniku obezbeđuju maksimalan komfor i uživanje tokom korišćenja, a sve to uz minimalnu cenu grejanja!

Jednostavno održavanje EcoLogic kotla

Jednostavno održavanje našeg EcoLogic kotla na pelet još jedna je važna karakterisitika, koja ovaj kotao čini vrhunskim proizvodom.
Čišćenje kutija za pepeo vrlo je jednostavno, a potrebno je obavljati ga tek nakon potrošenih 1.000 kg peleta. Kompletno čišćenje kotla potrebno je samo jednom godišnje!

Prednosti:

Brza instalacija i montaža
Velika autonomija u radu
Mogućnost spajanja i upravljanja radom tri kruga grijanja i miješajućeg ventila
Pripremljen za spajanje na akumulacijski spremnik tople vode sa dva osjetnika
Mogućnost upravljanja radom putem interneta
Garancija 5 +1 godina uz registraciju kotla

Slični proizvodi

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar

QR Code

QR Code