Smart touch funkcija-Vaš lični asistent- Candy mašine za pranje veša

Da li vas oduševljava moć kontrolisanja kućnih aparata pomoću mobilne aplikacije?

Atraktivna mogućnost koju vam predstavljamo, a tiče se mašine za pranje veša, je Smart touch funkcija i aplikacija odnosno modeli na koje se ona odnosi.

Candy mašina ROW poseduje upravo mogućnost kontrolisanja putem mobilne aplikacije. Ova funkcija pruža mogućnost preuzimanja više od 30 dodatnih programa pranja, savete i trikove za efikasno pranje veša, kao i pametan sistem autodijagnostike. U slučaju problema, dodirom telefona ćete odmah znati šta nije u redu, čime se znatno ubrzava dalji proces servisiranja. Dostupno samo za Android telefone sa otvorenom NFC mrežom.

Candy Simply-Fi aplikaciju korisnici mogu preuzeti sa Google Play store-a, kao i sve ostale. Veza sa mašinom funkcioniše samo kod aparata koji imaju NFC antenu.

Prvo se uverite da li vaš Android uređaj ima NFC modul. Zatim uključite NFC. To ćete učiniti jednostavnim pristupanjem podešavanjima svog Android uređaja. Unutar podešavanja pronađite kategoriju “Wireless & Networks” unutar koje se nalazi prekidač za uključivanje NFC modula.

NFC zapravo ima ulogu i u svakodnevnim aktivnostima. Za deljenje kontakta, fotografija, aplikacija, ruta, plaćanje putem NFC-a.

Mix Power System+ tehnologija

Ovaj model mašine je opremljen patentiranim sistemom koji meša vodu i deterdžent, a potom koncentrovanu smesu ubrizgava direktno na veš putem mlaznice na obodu vrata. Na ovaj način se pojačava efektivnost deterdženta pri pranju, čime se već na 20°C postiže efikasnost običnog pranja na 40°C. Tokom ispiranja, čista voda se ubrizgava direktno u bubanj, tako da znatno brže smanjuje nivo pene i spira čestice deterdženta.

4 brza programa

U zavisnosti od tipa i količine veša, pranje može biti gotovo za samo 14, 30, 44 ili 59 minuta.

Kapacitet mašine je 7 kg, ima 1300 obrtaja u minutu I frontalni način punjenja.

Smart touch

Mogućnost kontrole putem NFC mreže odnosno interaktivne Candy SimplyFi aplikacije na mobilnom telefonu ili tabletu .

Smart Checkup

Autodijagnostika mašine putem aplikacije. Mogućnost preuzimanja preko 30 specijalizovanih programa pranja putem NFC veze (npr. Fleke od čokolade, Patike, Perjane jakne, Zavese…).

KG Detector

Automatsko smanjenje potrošnje struje, vode i vremena pranja prema stavljenoj količini veša, od 1 do 8 kg.

Digitalni display sa prikazom preostalog vremena pranja. Tasteri za regulaciju brzine centrifuge i temperature pranja. Taster za skraćenje vremena pranja. Opcije: Dodatno ispiranje, Hygiene, Lako peglanje. Odloženi start do 24h. Senzori za stabilnost tokom centrifuge.

Kapacitet ove mašine sa gornjim punjenjem je veći nego kod prethodnog modela, 8 kg, a energetski razred A+++. Posebno pogodna za uske prostore jer je njena širina 40cm, a visina 85cm.

CANDY CS4 1372 D3  je mašina koja ima brze programe na 14, 30 I 44 minuta, baby program, program Jeans, delikatne programe za vunu I svilu, AutoClean program za automatsko čišćenje bubnja. Više od 30 dodatnih programa se može pokrenuti putem aplikacije. Poseduje senzor težine veša, zaštite od poplave, senzor za stabilnost tokom centrifuge, zaštitu od izlivanja pene. Zato ne brinite kada nema nikog kod kuće dok je mašina uključena.

Posebna odlika ovog modela je Shiatsu bubanj sa jonima srebra. Bubanj garantuje pravu masažu veša zahvaljujući posebnim kuglicama koje su raspoređene širom površine bubnja. Lopatice, redizajnirane da što bolje prevrću veš, ujedinjuju snagu i nežnost čuvajući vašu omiljenu odeću. Zajedno sa više od 2000 otvora malog prečnika, ovaj Candy bubanj omogućava brz prodor vode i deterdženta, a samim tim i poboljšan proces pranja i ispiranja.

KG Mode

Automatsko smanjenje potrošnje struje, vode i vremena pranja prema stavljenoj količini veša.

Pogledaj izbor

Izvor:Tehnomagazin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *