VIDEO: Gledao je televizore, a onda uništio četiri najskuplja

Navikli smo da nam najluđi snimci stižu iz Rusije, ali ovaj Britanac je za veoma kratko vreme uspeo da postane apsolutni hit na internetu. I dok se njemu ceo svet smeje, sitorom čoveku, do smeha nije nimalo.

Naime, jedan kupac je u britanskom “Sent Ostelu” uspeo da na samom ulazu u ovu prodavnicu bele tehnike napravi pravi karambol. On je uništio čak četiri televizora i napravio štetu od 5.500 evra. 

Nesrećni momak je čučnuo između četiri televizora, gledajući jedan izloženi primerak, a onda ga je slučajno oborio. Televizor se srušio i usput oporio još jedan aparat. Mladić se prestravio od onoga što se desilo i napravio korak unazad. Tamo su ga sačekala još dva televizora, koja su takođe završila na podu.

Među stradalim aparatima našao se i jedan OLED televizor, koji koristi tehnologiju elektroluminiscencije za prikaz pokretne i nepokretne slike. 

Prizor su na svom Tviter nalogu objavili zaposleni u prodavnici u Americi. 

– Kolege su mi preko telefona rekle da neću verovati šta se upravo dogodilo, a kada sam stigao u ranju, ostao sam u šoku – rekao je menadžer prodavnice Majk Kolins. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

Izvor:Vesti online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *