VW frižider ili kako naterati muškarca u kuhinju

Iako VW frižider ima retro dizajn, sve funkcije su napredne. IonGeneration platforma kombinuje pametne tehnologije, funkcije i napredna korisnička rešenja

Stižu uzbudljive vesti za sve ljubitelje retro dizajna i Folkswagenovog legendarnog klasika „buli“ minibusa. U saradnji sa nemačkim proizvođačem automobila Folkswagenom, dizajnirana je nova retro linija frižidera, inspirisana upravo legendarnim minibusom.

Poput vintidž Folkswagen minibuseva koji se i danas mogu videti na putevima, a čiji vlasnici sa ponosom restauriraju i obnavljanju njihove enterijere i pretvaraju ih u luksuzna vozila, specijalna edicija retro frižidera je vintidž primerak samo spolja.

Unutrašnje karakteristike frižidera su najnovija tehnologija sa naprednim funkcijama koje omogućavaju ovom jedinstvenom frižideru da se prilagodi načinu života svojih korisnika.

Retro frižider sa Folkswagen licencom ima prepoznatljivu dvobojnu prednju stranu, veliki VW logo i zaista izgleda skoro potpuno isto kao i poznati transporter.

Dostupan u vintidž nežno plavoj ili bordo-crvenoj boji u kombinaciji sa bojom šampanjca, sa svojim VW logoom i dekorativnim elementima u boji hroma, ovo specijalno izdanje retro frižidera je pravi dodatak bilo kom domu, bez obzira na to gde je parkiran. Jedno je sigurno – nećete morati da ga ostavite u garaži.

Autor:Auto magazin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *