Candy veš mašine sa inverter motorom-VM preporuka

Koja je razlika između uobičajenog i invertnog motora?

Pametna i tehnološki napredna brushless power rešenja koriste magnete. Dakle, invertni motori koriste magnetno polje umesto karbonskih četkica. U unutrašnjosti motora nema četkica, što ne dovodi do trenja ili kontakta tokom rotacije. Ovo omogućava efikasnije uključivanje i zaustavljanje motora. Manje trenja znači manje buke, manje habanja, duži životni vek i manja potrošnja energije.

Invertni motor nije nova tehnologija kod mašina za pranje veša, ali je u poslednje vreme postala rasprostranjenija i pristupačnija.

Kod konvencionalnih motora, motor se zagreva tokom rotacije zbog trenja četkica. Zbog toga, tokom samog pranja mora da se zaustavi nekoliko puta, da zameni pravac rotacije i ohladi na novu radnu temperaturu. Sve ovo se dešava u samom procesu pranja. Invertni motor se ne pregrejava što utiče na efikasnost rotacije bubnja. Prosečno vreme pranja kod ovog u odnosu na kovencionalni motor može biti do 25% kraće.
Šta su prednosti, a šta mane mašina sa invertnim motorom?

Dakle, kada govorimo o prednostima to su:

Znatno tiši rad uređaja
Duži životni vek motora
Niža potrošnja energije

Veš mašina je tiha, nema kaiševa već direktni pogon što je prednost za porodice sa decom. Ne morate brinuti o vremenu kada uključujete mašinu. S obzirom da nema trenja, nema habanja i pregrejavanja znači da će Vaš uređaj trajati duže. Time ste osigurani za niz godina pa nema čestih popravki. Energetska efikasnost omogućava Vam uštedu struje što se odražava na račune. Ovi motori su veoma precizni za kontrolu kretanja bubnja, čime se obezbeđuje strogo poštovanje pranja izabranog režima.

Mane ovakvih mašina za pranje veša su veća cena nego cena uobičajenih uređaja I veći troškovi popravke.

Preporuka VM Elektronik prodavaca mašine sa inverter motorom je Candy model GVS44 138 TWHCS. Kapacitet bubnja je 8 kilograma, a broj obrtaja u minutu je 1300. Upravlja se preko Touch display-a,poseduje jos
Kg check – tačno određivanje trajanja programa prema količini veša.. Veš mašina poseduje posebne programe kao što je Mix Power system

koji na početku ciklusa pranja, pomoću spreja pod visokim pritiskom, ubrizgava mešavinu vode i deterdženta direktno u bubanj, obezbeđujući najbolje rezultate pranja. Sve to za manje od jednog sata, zahvaljujući Perfect Rapid 59′ programu. Na raspolaganju Vam je širok spektar programa: od tradicionalnih do programa namenjenih za najnežnije pranje. Kao što je na primer Baby program,osmišljen za mame kojima je važna zagarantovana besprekorna higijena dečje odeće ili memorijska funkcija koja Vam omogućava da memorišete omiljene programe jednostavnim pritiskom na dugme.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *